Több mint 2 millió játékos kapta el eddig a ritmust a Hi-Fi Rush-ban

2023. március 02.
30.4661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Teltházas lett Chai koncertje, a szó szerint a semmiből berobbanó Hi-Fi Rush elképesztő sikereket ért el már most, a Tango Gameworks hack and slash ritmusjátéka szinte azonnal elnyerte a játékosok szívét, több mint 2 millióan próbálták ki eddig.

A túlélőhorror játékairól ismert Tango Gameworks idén januárban húzott egy merészet, az idei Developer Direct show-n leleplezték az új, Hi-Fi Rush című ritmus-akciójátékukat, ami a bemutató napján meg is jelent. Chai vicces kalandja mind a kritikusok, mind a játékosok elismerését elnyerte, nemrégiben pedig a Bethesda bejelentette, hogy a Hi-Fi Rush már több mint 2 millió játékossal büszkélkedhet, úgy tűnik, hogy bejött a közönségnek az új irányvonal.

A sikerben természetesen az is közrejátszott, hogy megjelenés napjától kezdve elérhető a Game Pass kínálatában a program, ennek ellenére tiszteletre méltó teljesítmény, mindezt úgy, hogy nem előzte meg semmiféle hype a Hi-Fi Rush-t. A készítők természetesen továbbra sem lazsálnak, a legújabb frissítésben Photo módot is kapott a Hi-Fi Rush, egy korábban kiszúrt játékbeli utalás alapján pedig a The Evil Within 3 is készülőben van.

Hi-Fi Rush elképesztő sikereket ért el már most, a Tango Gameworks hack and slash ritmusjátéka szinte azonnal elnyerte a játékosok szívét, több mint 2 millióan próbálták ki eddig.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 5 napja

Engem brutálisan irritál. röhögő smiley

válasz erre
Hi-Fi Rush
11.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja