Advertisement

Több mint 10 millió példányt adtak el eddig az It Takes Two-ból

2023. február 04.
39.4941
Mikee profilja, adatai
Mikee
Újabb mérföldkövet ért el a kooperatív indie kaland, az It Takes Two, a programot fejlesztő svéd Hazelight Studios csapata ugyanis büszkén jelentette be nemrégiben Twitteren, hogy a narratív platformer játékuk eladásainak a száma átlépte a tízmilliót.
Advertisement

A kooperatív platformer játék, az It Takes Two a 2021-es év egyik nagy meglepetése volt, a Game Awards díjátadón el is nyerte az Év Játéka díját. A program népszerűsége azóta is töretlen, idén júliusban a 7 milliós példányszámot sikerült elérnie az It Takes Two-nak, most pedig átlépte a bűvös tízmilliót a puzzle-kaland.

Potenciálisan legalább kétszer ennyi játékos próbálhatta ki az It Takes Two-t, mivel a játék helyi, osztott képernyős módot is kapott, valamint a Friend's Pass rendszernek köszönhetően aki megvásárolta a címet, meg tudja osztani azt egy barátjával, akivel online játszhat.

Az It Takes Two egy válófélben lévő pár, Cody és May kalandját mutatja be, akik a lányuk kívánsága miatt játékbabákká változnak, együtt kell magukat átküzdeni a bossokon és a puzzle-feladványokon. Úgy tűnik tehát, hogy van igény az osztott képernyős kooperatív játékokra, bízunk benne, hogy Cody és May kalandjai folytatódnak majd a közeljövőben.

Advertisement
3 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nem gondoltam ennek még a felére sem hogy valaha elmegy belőle.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyon szép, gratula nekik innen is!

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 hete

Azért az korrekt mennyiség!

válasz erre
It Takes Two
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profilja