Több folytatás is követheti az első Ghost of Tsushima filmet

2023. június 22.
13.5811
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak kellemes meglepetést okozott sokaknak a megjelenéskor a Ghost of Tsushima, amiről csakhamar kiderült, hogy az alkotók szeretnének belőle összehozni egy óriási franchise-t, így a háttérben máris gőzerővel formálódik például az első mozifilm.

Az első azonban közel sem lesz az utolsó - derült ki Chad Stahelski legutóbbi nyilatkozatából, a rendező ugyanis egy interjúban arról beszélt, hogy annyira szereti a koncepciót, hogy biztos abban: az első részt további folytatások követhetik majd.

Hogy egészen pontosak legyünk, a rendező úgy fogalmazott, hogy az alkotást további filmes és tévés projektek követhetik, mert szerinte egy kiváló alapanyagból dolgozhatnak, ami annyira jó, hogy nehéz belőle egy 2-2,5 órás filmet összevágnia. Izgatottan várjuk, hogy mit hoz a jövő a Ghost of Tsushima számára a filmek és a sorozatok világában!
Ghost of Tsushima, amiről csakhamar kiderült, hogy az alkotók szeretnének belőle összehozni egy óriási franchise-t, így a háttérben máris gőzerővel formálódik például az első mozifilm.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 26 napja

Várható volt...

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 26 napja

Azért lehet hogy előbb meg kéne várni hogy teljesít az első nem? meglepett smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 26 napja

Nagyon bizakodók! mosolygó smiley

válasz erre
Ghost of Tsushima
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profilja