Thor és Captain America filmek és játékok 2011-ben

2009. november 04.
3.7071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Marvel legutóbbi üzleti helyzetjelentéséből kiderült, hogy 2011 a szuperhősök ideje lesz a mozivásznakon és a videojáték alkalmatosságokon egyaránt.

Az említett év tavaszán, pontosabban májusában kerül a mozikba a Kenneth Branagh rendezésében forgatott Thor adaptáció, mellette pedig feltörekedni igyekszik majd egy interaktív feldolgozás, azaz videojátékos átültetés. A Captain America követi ezt júliusban, vele együtt pedig szintén érkezik egy játékadaptáció, feltehetőleg a gépek széles palettáján.

A Spider-Man 4 kapcsán is nagyon valószínű egy megjátékosítás, amely film 2011 májusában kerül első ízben vetítésre a jelenlegi tervek szerint. A játék jogai jelenleg az Activision-nél pihennek és ez így is marad egészen 2017-ig, majd lobbizhatnak esetleges hosszabbításért. A Pókember kapcsán még nincsenek azonban hivatalos forrásból származó információk. Thor és Amerika Kapitány viszont már biztosan érkeznek, méghozzá a szokott módon, a filmekkel azonos időpontban, bár azok premierjei még jócskán odébb vannak.

Thor és Captain America filmek és játékok 2011-ben  - 1. kép

4 hozzászólás

bentix11

14 éve, 8 hónapja és 3 napja

remélem a Thor jön pc-re is

válasz erre

Vendég

14 éve, 11 hónapja és 4 napja

OKÉ KIRÁLY

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 18 napja

siraj

válasz erre

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 5 napja

király!!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja