Advertisement

The Punisher: No Mercy: Tavaszi megjelenés

2009. február 06.
3.3651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Kishazánk derék fiai a Zen Studios-nál úgy gondolták tavaly, hogy belevágnak egy multira kiélezett first person shooter elkészítésébe, amelyet kifejezetten a digitális disztribúció útján kívánnak eljuttatni a PlayStation 3 tulajdonosai felé.
Advertisement

A Marvel népszerű, The Punisher univerzumát vették alapul, szokatlan formában, belső nézetből prezentálva a játékmenetet, a sokrétű és igen komoly grafikai teljesítményt biztosító Unreal Engine 3 dübörögtetésével az anyag alatt.

A srácok, a Zen Studios-nál megerősítették, hogy a The Punisher: No Mercy idén tavasszal kerül fel a PlayStation Store-ra, specifikus dátumot viszont még egyelőre nem közöltek a média felé. Hősök és gonosztevők leszámolásában vehetünk, a jól ismert, kegyelmet nem ismerő univerzumban, ahol többféle arénában nézünk szembe az ádáz ellenséggel.

Gyors akciókra, kemény, online multiplayer összecsapásokra tessék felkészülni, emellett szintén helyet kap majd egy szingli sztori módozat is, amelyben a híres Marvel művész, Mike Deodato artwork-jeiben gyönyörködhetünk. Nem lehet már olyan messze az a bizonyos launch date, három-három és fél hónapon belül biztosan meg kell jelennie. Újabb ízelítő következik, néhány állókép formájában.


The Punisher: No Mercy: Tavaszi megjelenés - 2. kép


The Punisher: No Mercy: Tavaszi megjelenés - 3. kép


The Punisher: No Mercy: Tavaszi megjelenés - 4. kép


The Punisher: No Mercy: Tavaszi megjelenés - 5. kép


The Punisher: No Mercy: Tavaszi megjelenés - 6. kép


The Punisher: No Mercy: Tavaszi megjelenés - 7. kép

Advertisement
nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profiljamarco profilja