The House Of The Dead: Overkill: Mozgásban a borzalom

2008. november 03.
2.8221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Hordákban támadó élőhalottakkal már számtalan alkotásban akadt dolgunk bőven, de az egyik legmélyebb nyomot bennünk a Sega rail shooter sorozata hagyta, ehhez kétség sem férhet.

A The House Of The Dead-ben nem voltak elmés fejtörők, nem volt a végletekig bonyolított háttértörténet, csupán mi voltunk, a fegyvereink és a vég nélkül támadó zombik, egyéb, más kreatúrák seregei, akik minden áron az ügynökünk életét akarták elvenni. A story sablonos, de a gameplay az mindenért kárpótol.

Árkád gyökerei okán a The House Of The Dead egy egyszerű, belső szemszögű, úgynevezett rail shooter, nem is akar több lenni annál. Az eddigi három epizód más-más otthoni platformokat célzott be, a játéktermi verziókon kívül és most jutottunk el arra a pontra, amikor egy Nintendo masinán mutatkozik be a negyedik, Overkill alcímmel ellátott epizódja. A Wii tulajdonosok kézhez vehettek korábban, egy két epizódos antológiát, amelynek korongján az első két rész foglalt helyet, de jövőre már a folytatás (előzmény) érkezik, kizárólag a kiotóiak forradalmára.

A Sega adós maradt a pontos megjelenési dátummal, amely jövőre esedékes, viszont kaptunk egy friss mozgóképet a játékról. Az akkor még újonc G Ügynökünk, a vérprofi Washington Ügynökkel vág neki Bayou City megtisztításának. A játék tipikusan B kategóriás horror film hangulatot áraszt magából, ezzel próbálhatták a Sega-nál érzékeltetni azt, hogy az Overkill egy előzmény, nem pedig direkt folytatás lesz. A Wii Zapper támogatás dícséretes húzás volt a Headstorng Games fejlesztőitől, nézzük is meg a játékot, akcióban.

#tv#
2 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 8 hónapja és 24 napja

Nekem sajnos a Sega Saturn-os első rész kimaradt, ahogyan az Xbox-os harmadik is... szomorú smiley Nem sikerült beszerválnom őket. PC-s verzió meg nem kell, de majd kiokoskodok valamit. röhögő smiley Wii-t kell venni másért is..., de az Overkill egy remek indok, igen. röhögő smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ha lenne pénzem, ezért vennék Wii-t. Imádom a sorozatot, itt figyelnek az előző részek a polcomonröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja