Advertisement

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D: Túl az egymillión

2011. augusztus 02.
2.1151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo végre napvilágra hozta legfrissebb eladási adatait, amelynek köszönhetően végre betekintést nyerhettünk abba, hogy miképpen fogyogatnak a 3DS-re készült címek.
Advertisement

Attól ugyan megkímélnénk titeket, hogy minden egyes alkotásról pontos adatot közöljünk, ugyanakkor van egy első fecskénk, amit ki kell emelnünk a sokaságból. Történt ugyanis, hogy a The Legends of Zelda: Ocarina of Time 3D túllépte az egymilliós eladásokat, mint az első Nintendo 3DS-es videojáték. Történelmi pillanatoknak vagyunk részesei!

A játék közel 1.1 millió példányban fogyott eddig a megjelenés óta, amelyből csak 300.000 kópia Japánban, a fennmaradó mennyiség pedig a többi régióban. Az illetékesek egyébiránt kiemelték a nyilatkozatban, hogy több alkotásuk is megközelítette már az egymilliós álomhatárt, így a jövőben még biztosan sokat fogunk hallani ezekről, főleg, mivel a Nintendo egy komolyabb árcsökkentést eszközölt a 3DS konzolon, aminek köszönhetően talán még inkább fellendülnek majd az eladások.
Advertisement
5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 9 napja

Eléggé. Kár hogy maga a masina nem valami jó. KOMMENTJÉRE

mért mitől lesz jó egy játék vagy játék gép???
Szerintem semmitől. a PC.én is akadnak K.urva **** játékok és nagyon jók
visszont a géppel már más a helyzet ott az ember maga olyan gépet rak össze amilyet akar de nem biztos hogy maxon és élvezhető grafikával fog játszani, De hiába a Jó grafika HA F.A.P.I.N.A a Játék azaz Nincs vagy alig van benne JÁTÉK ÉLMÉNY HANGULAT NEM SZÓRAKOZIK vele jól az ember MERT KURVÁRA UNALMAS Ugyanaz a COPY AND PASTE megy ÉVEK Óta a piacon.
a Nintendo itt a 3Dvel újjitot ami csak annyi grafikailag hogy az ember jobban térben érzékeli a játékot azaz olyan mint ha kint lenne a játék a készülékből mig a Sony hiába ad kis készúlékbe jó grafikát ha UNALMASAK rá a játékok grafikailag pl.Jól néz ki de ezt már LÁTTUK PC-én is!! Szóval lehet megint nem sikerűl a Sonynak pont mint a PSP-nél Jobb volt a Grafikája mint a N DS-nek de nem volt játék élmény és csak PORT-ok voltak,ilyen játékok egy FORINTOT nem érnek!!! COPY AND PASTE.Talán ha Egyedit alkotnának mint a Nintendo a Marioval pl 3d-ből 2Db váltó játék menet kis extrák,rejtvények stb. A NINTENDO 3DS tehát most is tudott játék élményben újjitani DE nem nagy szám egy PC hez képest ahol poton 1-2 ezresért *****JÓGAMÁKAT kapunk Mig az ilyen kis vackokra Pc és konzolos árakkal vetekednek közben olyen 5000-6000forint max 7k ezres lenne érte elfogadható mivel NEM NYűJT olyan sok extrát.
VITA Lezárva

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 9 napja

43k legolcsobban 82k ért legdrágábban.persze hogy fellendűlnek nem úgy mint a kapzsi szoniéknál lemerem fogadni hogy mint a PSPét is 100k nál kezdik dobálni.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 25 napja

Jó az csak még drága. Nagyon sokat akartak fogni rajta az elején, most lesz reális az ára majd.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 25 napja

Eléggé. Kár hogy maga a masina nem valami jó.

válasz erre

marco

12 éve, 7 hónapja és 26 napja

Ez igen szép eredmény!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja