Teljesen újrahasznosítható csomagolást kapnak a jövőben a Sega PC-s játékai

2020. január 31.
5.9151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jelentős lépéseket tett a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés kapcsán a Sega, akik bejelentették, hogy a jövőben minden általuk kiadott PC-s játékot teljesen újrahasznosítható csomagolásban dobnak piacra.

Az első ilyen termékre pedig már nem is kell sokáig várni, hiszen február 6-án várható, mégpedig a Total War: Rome 2 - Enemy at the Gates Edition kiadásának képében, mely a népszerű történelmi stratégia eddigi legátfogóbb csomagja lesz, benne a korábbi Emperor Edition tartalmaival, valamint a Hannibal at the Gates és az Empire Divided kiegészítőkkel.

A Sega egyébiránt már a tavalyi Football Manager 2020 esetében kísérletezett ilyen csomagolással, ezt azonban a jövőben most állandósítanák, figyelembe véve, hogy a játékok így is prémium hatást keltsenek, jól mutassanak a polcon, mindemellett pedig megóvják a sérülésektől a lemezeket.

A Sega tervei szerint ehhez vízzel és növényi festékkel készült erős kartondobozokat alkalmaznak majd, de nem kell lemondaniuk a rajongóknak a kézikönyvről sem, sőt a csomagolás is kis sűrűségű polietilén fóliával lesz megoldva, mely szintén teljesen újrahasznosítható.
1 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 6 hónapja és 7 napja

Ez nagyon komoly lépés! Respect.

válasz erre
Total War: Rome 2
3.293 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja