Advertisement

Te megtaláltad Neil Druckmann titkos cameóját a The Last of Us Part 2-ben?

2020. augusztus 18.
8.1451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy a Naughty Dog csapatának ismertebb fejlesztői kivétel nélkül bekerültek egy-egy cameo vagy easter egg erejéig a The Last Of Us Part 2-be, így például Neil Druckmann sem maradt ki a sorból, bár felfedezése nem valami egyszerű.
 

A Redditen fedezték fel azonban, hogy a játék végéhez közeledve (figyelem, innentől SPOILER-veszély következik), amikor Abby már a színházban jár, hogy szembeszálljon Ellie-vel, közvetlenül előtte egy rádióüzenetre bukkan, melyben WLF-tagok beszélgetnek egymással, történetesen egy Briggs nevű fickó, akinek a hangját már bizonyára kitaláltátok, hogy Druckmann biztosította.

Sőt mi több, a rádióüzenetben egy hölgy hangját is hallhatjuk, ő sem éppen egy ismeretlen figura, hanem Halley Gross, aki az alkotás forgatókönyvéért felelt. Ha esetleg kimaradt volna neked a játékban ez a titkos cameo, az alábbi videón megnézheted és megfülelheted az ide vonatkozó részt.

I might be tripping but that lowkey sounds like Neil Druckmann and Halley Gross over the Radio. If someone from ND somehow sees this please tell us if you know. from r/thelastofus

3 hozzászólás

Xelosz

2 éve, 7 hónapja és 16 napja

Én végig hallgattam mikor kitoltam csak nem ismertem a hangjukat így fel se tűnt
De amúgy király.

válasz erre

VaPe

2 éve, 7 hónapja és 23 napja

De kemény!

válasz erre

muki

2 éve, 7 hónapja és 23 napja

Hát... nem.

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt