Spider Man: Shattered Dimensions: Launch trailer

2010. szeptember 02.
3.6501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision legújabb Pókemberes játéka is elérkezett a célegyenesbe, lévén az illetékesek napvilágra hozták a hozzá készült legutolsó trailert, aminek köszönhetően egy kis összefoglalást kapunk mindarról, hogy mit is kaphatunk majd a késztermék megvásárlását, valamint betöltését követően.

A Beenox csapatának műhelyében készülő alkotás érdekessége - aki nem tudná -, hogy tulajdonképpen négyféle univerzumon keresztül mutatja be Pókember kalandjait, ami egyben négyféle játékstílust is ígér a fanatikusoknak.

Lesz ugyanis egy múltba révedő, noir hangulatú, lopakodós világ, ahol a fekete-fehér lesz a domináns szín, illetve ennek ellentéte a jövőbe repítő univerzum, ahol éppen a színes, csili-villi megvalósítást helyezték előtérbe az illetékesek. A másik két lemintázott dimenzió ugyanakkor a Pókember-univerzum két legismertebb történetét, a képregényszerű Csodálatos Pókembert, valamint a hasonló Ultimátumot kívánja képernyőinkre varázsolni, méghozzá az eddigi mozgóképek tanúsága szerint meglepően mesterien. A jövő héten a boltokba kerülő Spider Man: Shattered Dimensions-nek minden esélye megvan arra, hogy sikeres legyen, és ha ebben még te nem lennél egészen biztos, pillants bele az alábbi videóba, ami a játék launch trailere lenne. Íme:

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja