Soul Calibur: A Dreamcast gyöngyszeme érkezik az Xbox LIVE-ra

2008. április 17.
2.3171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Talán sokan közületek még nem tudják, hogy a Soul Calibur nem pontosan ezzel a címmel lépett a nagyközönség elé.

Az eredeti, első epizód az árkád játéktermekben Soul Edge címmel debütált még 1996-ban, majd némi kis korcsosulással, Soul Blade címmel érkezett a PlayStation-os epizód is, szintén ebben az esztendőben. Az első "valódi" Soul Calibur Sega Dreamcast-on jelent meg az előző évezred utolsó évében, 1999-ben. Hatalmas siker volt.

A grafikai színvonal az egeket verdeste, a játékmenet pedig szinte tökélyre volt csiszolva. A Sega utolsó konzoljának egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Hihetetlenül hangzik, de még mai szemmel rátekintve is gyönyörűen fest a drága, szívszorító. De az is, ami most következik, ugyanis mindezen örömet hamarosan az Xbox 360 tulajdonosok is (újra) átélhetik, mert érkezik a Soul Calibur az Xbox LIVE Arcade-ra és ezzel valószínűleg meg is fosztja trónjától a jelenlegi királyt.

Amit tudni lehet róla, hogy a vizuális körítés kap egy pixel injekciót, így már HD-ben üdvözölhetjük viszont a képernyőkön. Az örömünk lehetne akár felhőtlen is, de mégsem lesz. Talán az egyik legfontosabb dolog marad ki játékból és még leírnom is fáj, de jelen pillanatban olybá tűnik, hogy nem lesz online multi módozata. Ezt tessék megemészteni! Megbocsáthatatlan, alap hiba, oltári baki, elsírom magam menten.

Pontos dátumot egyelőre nem tudunk mondani, annyi bizonyos, hogy idén nyáron válik szipkázhatóvá. Árszabás jelenleg szintén nem ismert.

Tegnap datálták a Soul Calibur IV amerikai megjelenését, közben befutott az európai megjelenés dátuma is. Az öreg kontinensen július 31.-én ér partot a Namco Bandai legújabb püföldéje, csupán két nappal az amerikai debüt után. Ezt már szeretjük.

Soul Calibur IV: Amerikában dátumozva - Darth Vader és Yoda in action
7 hozzászólás

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 2 napja

mit??
mosolygó smiley

válasz erre

Dj.Skyline

17 éve, 3 hónapja és 24 napja

háhá röhögő smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 3 hónapja és 27 napja

OK Tomodachi!Nagyon várom már mert még PS1en az első résszel elképesztően sokat játszottam és mindig Prodigy szólt kacsintó smileyRégi szép idők kacsintó smiley

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 3 hónapja és 27 napja

Ez nagy örömmel tölt el, köszönöm szépen. mosolygó smiley Be is számolunk majd az impresszióinkról itt A Game Channel Online-on. Hivatalos leszel hozzám egy-két körre. menő smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 3 hónapja és 27 napja

Megis veszem barátom azt adom is neked tovább kacsintó smiley

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 3 hónapja és 27 napja

Hééé, Tomodachi, ne mutasd ki, hogy fáj, mert így csak gyengébb leszel! röhögő smiley Inkább örülj, hogy hamarosan jön a Wipe Out HD! mosolygó smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 3 hónapja és 27 napja

Nem igazság!!!!!PS3-ra akarom!!!!!meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja