Sleeping Dogs: Több kiadó is érdeklődött iránta

2013. március 11.
2.3101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése minden kétséget kizáróan a Sleeping Dogs volt, amelyet a United Front Games eredetileg az Activision védő szárnyai alatt készített egy ideig, méghozzá True Crime: Hong Kong címmel.

A kiadó azonban törölte a projektet és szélnek eresztette a fejlesztőket, akik ráakadtak a Square Enix-re, a sikersztori többi részét pedig ismerjük, de az eleddig még nem volt nyilvános, hogy több másik kiadó is érdeklődött a háttérben a játékról.

Minderről Stephen Van Der Mescht beszélt az Edge magazin munkatársainak, aki elmondta, hogy amikor az Activision lapátra tette a csapatot, több kiadó ügyintézője is felkereste, illetve meglátogatta őket, és bele is nézett a játékba, sőt, voltak, akik még ajánlatot is tettek nekik, de végül a Square Enix mellett döntöttek, mert ők ajánlották fel a legjobb feltételeket.

Stepehen szerint egy kicsit trükkösen ment a kiadókeresés, hiszen a projektből egyetlen saját termékük egyedül a grafikus motor kódja volt, minden más az Activision birtokában maradt, így a szerződések többségét utóbbi kiadónak is alá kellett írnia, ami nem volt egyszerű folyamat, de a Square Enix-nek példátlan kitartással végül sikerült a lehetetlen. A többi pedig már történelem.
Sleeping Dogs volt, amelyet a United Front Games eredetileg az Activision védő szárnyai alatt készített egy ideig, méghozzá True Crime: Hong Kong címmel.'>
3 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 24 napja

A Square Enix-nek sok jó játékot köszönhetek, szóval szerintem jó helyre került, bár a francos DLC-ket ők is nagyon erőltetik már...

válasz erre

Vendég

12 éve, 24 napja

Azért jó lett volna ha még megéri a THQ az új részt...szomorú smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 24 napja

A lényeg hogy legyen. Engem nem érdekel ki adja ki...röhögő smiley

válasz erre
Sleeping Dogs
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja