Skylanders Giants: Jobban skálázott nehézség, megnövelt szintkorlát és több gyűjthető figura

2012. június 08.
1.8311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elég csendes volt az E3 ideje alatt az Activision Blizzard csapata, akik legtöbb nagy címükkel kapcsolatban semmiféle direkt prezentációt vagy exkluzív anyagot nem mutattak be a show ideje alatt.

Néhány lelkes újságírónak kellett kiszednie például a csapatból pár friss információt is a Skylanders Giants-ről, amely a Spyro's Adventrure egyenes ági folytatása kíván lenni, ennek köszönhetően az alapok bár hasonlóak maradnak, néhány tulajdonság teljesen más lesz a közvetlen elődhöz képest.

A Toys for Bob által fejlesztett alkotásról így az E3-on kiderült, hogy a készítők alapjaiban újragondolták, ezáltal pedig jobb skálázhatóságot is kapott a nehézség, így már nem csak a casual, hanem a hardcore játékosoknak is élmény lesz a játék.

Sikerült megnövelniük továbbá a fejlődési rendszerhez kapcsolódó szintkorlátot, méghozzá 10-ről egyenesen 15-re. Megtudtuk továbbá, hogy a játék jellegzetességeinek számító gyűjtögethető műanyag figurákból is rengeteg újdonság érkezik a felhozatalhoz, így nyolc új Giant és ugyanennyi egyéb friss karakter.
nincs még hozzászólás

Skylanders Giants
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2012
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja