Sem ray tracing, sem cross-play támogatás nem várható a Project Cars 3-hoz

2020. augusztus 20.
7.1681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szomorú híreket közölt a technológia megszállottjaival a Project Cars 3 kapcsán Joseph Barron, a Slightly Mad Studios egyik fejlesztője, aki a Wccftech magazinnak kiemelte: sem ray tracing, sem cross-play nem lesz az alkotáshoz.

Noha Barron azzal kezdte nyilatkozatát, hogy a ray tracing egy elragadó fejlesztés a játékvilágban, amivel a színek és a fények minden eddiginél közelebb kerülhetnek a valósághoz, azonban hozzátette, hogy ez egy újgenerációs technológia, ők pedig a Project Cars 3 esetében a kurrens generációra koncentráltak, így nemcsak konzolokon, de PC-n sem számíthatunk a ray tracing támogatására, a céljuk inkább a 60fps elérése minden platformon.

Ez különösen szomorú abban a tekintetben, hogy PC-n már sok játék előzetesen is támogatja a technológiát, de egyelőre a cross-play támogatást sem akarják felvállalni a Project Cars 3-mal, így nem lesz platformok közti átjárás a kurrens generációban sem, nemhogy a PS5 és az Xbox Series X kapcsán. Megjelenés augusztus 28-án!
Project Cars 3 kapcsán Joseph Barron, a Slightly Mad Studios egyik fejlesztője, aki a Wccftech magazinnak kiemelte: sem ray tracing, sem cross-play nem lesz az alkotáshoz.'>
2 hozzászólás

VaPe

4 éve, 1 hónapja és 7 napja

Nagyon hibás döntés. szomorú smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 1 hónapja és 7 napja

Ez bizony nagy kár. Főleg a crossplay kihagyása.

válasz erre
Project Cars 3
21.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja