Sem a The Elder Scrolls VI-ról, sem a Starfieldről nem lesz szó az idei E3-on

2019. március 30.
4.5521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mint azt tudjuk, a Bethesda is színpadra áll, hogy saját konferenciát tartson az E3-on, így sokan hittek benne, hogy talán végre itt bővebb részletezést kap az a The Elder Scrolls VI, amit tavaly megszellőztettek.

Most a PAX Easten Todd Howard lelombozta ennek kapcsán a rajongókat, merthogy nem fognak beszélni a kérdéses játékról az expón, sőt még a Starfieldről, a stúdió vadonatúj IP-jéről sem. Howard a közönség türelmét kéri, elmondása alapján sok időre van még szükségük, hogy beszélhessenek ezekről a címekről.

Mint azt tudjuk, a The Elder Scrolls VI körül jogi huzavonák vannak, így akár ez is közrejátszhat abban, hogy nem akarnak túlzottan belemenni részletekbe, azonban azt se feledjük, hogy vélhetően tavaly, amikor megmutatták, hogy igen, készítik a hatodik részt, akkor még szinte semmi nem volt kész a szoftverből, hiszen már akkor is elmondták, hogy a The Elder Scrolls VI inkább a hosszú távú terveik része.
színpadra áll, hogy saját konferenciát tartson az E3-on, így sokan hittek benne, hogy talán végre itt bővebb részletezést kap az a The Elder Scrolls VI, amit tavaly megszellőztettek.'>
5 hozzászólás

havrillal

5 éve, 5 hónapja és 4 napja

Kár, pedig pont ezért néztem volna :,(

válasz erre

zender

5 éve, 5 hónapja és 5 napja

Starfieldről pedig tolhatnának némi infót, nagyon érdekelne mire számíthatunk majd.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 5 hónapja és 5 napja

Én mindig csak akkor kezdem el igazán várni a játékokat amikor már közel a megjelenés, sok anyag látható róla, stb. Így az ilyeneket pl nem is hiányolom.

válasz erre

Hentes

5 éve, 5 hónapja és 5 napja

Tehát pont arról nem fognak beszélni, ami érdekli a játékosokat. röhögő smiley Akkor minek lengetik be? Ezt sosem értettem.

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 5 hónapja és 5 napja

Pedig kíváncsi lennék rájuk.

válasz erre
The Elder Scrolls VI
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja