Seekers of Adoulin névre hallgat a Final Fantasy XI következő kiegészítője

2012. június 25.
3.2871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix egy vadonatúj kiegészítőt jelentett be a hétvége folyamán a Final Fantasy XI-hez, amely a Seekers of Adoulin címet kapta és szám szerint egészen pontosan már az ötödik expanzió lesz a sorban.

A bővítmény a tervek szerint nem egy kisebb DLC csomagnak, sem egy frissítésnek, hanem egy igazán vaskos kiegészítőnek ígérkezik, a fejlesztők ugyanis csak 2013-ra ígérik a premiert, ami arra utal, hogy lesz munka a bővítménnyel.

Azt sajnos egyelőre még nem tudjuk, hogy a Final Fantasy XI: Seekers of Adoulin teljesen pontosan mit fog tartalmazni, de abban már biztosak lehetünk, hogy az új területek mellett egy új történetet, valamint két új kasztot és munkát is elérhetővé tesz a rajongók számára.

A tervek szerint az expanzió a tengerentúlon és Európában is megjelenhet majd dobozos változatban Xbox 360-ra, míg digitális formában PC-re, de Japánban például még PlayStation 2-es verziókra is számítanunk kell. Bővebb információk és pontosítások későbbre várhatók a Seekers of Adoulinnel kapcsolatban.
Final Fantasy XI-hez, amely a Seekers of Adoulin címet kapta és szám szerint egészen pontosan már az ötödik expanzió lesz a sorban.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 10 napja

De komoly dlc!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 10 napja

PS2-es verzióóóó?meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley De kemmmméééééény!!!!mosolygó smiley

válasz erre
Final Fantasy XI
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja