Saját törzsünket vezethetjük a hamarosan megjelenő Soulmask című nyílt világú túlélőjátékban

2024. május 08.
5.0151
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Soulmask, a Qooland Games közelgő nyílt világú túlélőjátéka ma bejelentette az Early Access megjelenési dátumát, a múlt heti nyilvános béta pedig olyan nagy sikernek örvend, hogy még május 15-ig kipróbálhatjuk.

A Soulmask jelenleg közel 300 ezer felhasználó kívánságlistáján van, miután 2023 októberében elindították a Steam oldalukat. A játék lényege szerint a maszkok segítségével a világ legtöbb NPC-jét irányíthatjuk: megszállhatjuk őket, átvehetjük a testüket és átváltozhatunk bárkivé.

Közben vezethetjük a törzsünket, akár 20 főt is toborozhatunk és mindegyikük egyedi és különálló személyiséggel rendelkezik (harcosok, vadászok, kézművesek, stb.). A Soulmask egy fizika alapú harcrendszert is kínál, összesen 8 fegyvertípussal és 75 képességgel találkozhatunk, amikor június 18-án megjelenik.

Nézd nagyban ezt a videót!Soulmask, a Qooland Games közelgő nyílt világú túlélőjátéka ma bejelentette az Early Access megjelenési dátumát, a múlt heti nyilvános béta pedig olyan nagy sikernek örvend, hogy még május 15-ig kipróbálhatjuk.'>
2 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

De állat! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Igen király az atmoszféra, nagyon bejön!

válasz erre
Soulmask
11.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja