Rövid, de annál brutálisabb videót kapott Homelander, a Mortal Kombat 1 következő harcosa

2024. május 06.
12.9571
Maniac profilja, adatai
Maniac
Most már mérget vehetünk rá, hogy Homelander lesz a Mortal Kombat 1 soron következő DLC karaktere, aki a Kombat Pack 1 részét képezi majd, a Netherrealm Studios munkatársai pedig most egy friss kedvcsinálót mutattak be róla.

Homelander az utolsó karakter lesz, aki megérkezik a Kombat Pack-ba Omni-Man, Quan Chi, Peacemaker és Ermac után, az alábbi nyúlfarknyi gameplay teaseren pedig kapunk egy kis ízelítőt a brutális harci stílusából, bár azt még mindig nem tudni, hogy mikor számíthatunk megjelenésére.

A videót egyébiránt a CCXP Mexico esemény részeként hozták tető alá, hogy a rajongók alaposabban is megismerkedhessenek Homelanderrel, aki a maga módján egy egészen brutális karakter lesz, de inkább nézzétek meg ti magatok az alábbiakban.

Mortal Kombat 1 soron következő DLC karaktere, aki a Kombat Pack 1 részét képezi majd, a Netherrealm Studios munkatársai pedig most egy friss kedvcsinálót mutattak be róla.'>
2 hozzászólás

Hentes

1 hónapja, 2 hete

Fincsiii.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 2 hete

De gáz, hogy be vagyok jelentkezve jutubon, bőven 18 felett vagyok, de nem tudom megnézni a videót, csak ott. Iszonyat gagyi ez a jutub.

válasz erre
Mortal Kombat 1
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaGargameth profilja