Riders Republic címmel nagyszerű extrém sportos játékot mutatott be a Ubisoft

2020. szeptember 11.
80.0841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnap esti Ubisoft Forward egyik kellemes meglepetése lett a Riders Republic címre keresztelt videojáték, mely az extrém sportos megoldásokra szeretné felépíteni sikerét, méghozzá a szintén a franciákhoz köthető Steep élményéhez hasonlóan.

Merthogy a Riders Republic részeként is lehetőségünk lesz például snowboardra vagy sílécekre pattanni és lecsúszni a meredek hegyoldalakon gyakran őrült trükközések társaságában, de itt nemcsak a téli extrém sportok kapják a főszerepet, lévén lesz benne kerékpározás is, ezáltal terepre való- és versenybiciklik nyergébe is pattanhatunk, sőt hatalmas szárnyakat is a hátunkra akaszthatunk egy kis repkedés és ejtőernyőzés mellett.

Mindezt egyedül vagy más játékosok társaságában, hiszen lesznek 6v6 fős PvP küzdelmek, de egyszerre 50 fős összecsapások is, mindez őrült árkád élményekkel és folyamatos száguldással. A Riders Republic várhatóan 2021. február 25-én érkezik meg PC-e, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!





Riders Republic címre keresztelt videojáték, mely az extrém sportos megoldásokra szeretné felépíteni sikerét, méghozzá a szintén a franciákhoz köthető Steep élményéhez hasonlóan.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 11 hónapja

Nem ez lesz a kedvencem, de jópofa. Multiban nagy fíling lesz biztos.

válasz erre

muki

3 éve, 11 hónapja

Steep nem jött be, ezért sem fogok rajongani szerintem, de rá fogok nézni, hátha.

válasz erre
Riders Republic
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
Ubisoft Forward 2020
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja