Rengeteg részlet kiderült a DiRT 5 karrier módjáról

2020. június 09.
4.7891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Codemasters csapata egy podcast részeként rengeteg nagyszerű hírt osztott meg a rajongókkal a DiRT 5 kapcsán, így több lényeges dolog is kiderült a karrier módról, például az, hogy híres szinkronszínészek is hallatják majd benne hangjukat.

Ők történetesen Troy Baker (The Last of Us, Death Stranding, Mortal Kombat 11) és Nolan North (Uncharted-sorozat, Avengers, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order) lesznek, akik a játék néhány versenyzőjének adják kölcsön a hangjukat, így Baker például Alex Janiceknek, amire azért volt szükség, mert komplett és átfogó történet vár ránk a játék keretein belül, ami öt teljes fejezetre oszlik, és mindegyik több választható helyszínt tartogat.

A számok tükrében összesen 130 esemény és 9 különféle versenytípus kap helyet a DiRT 5-ben, méghozzá 20 valós szponzor társaságában - akik különböző extrákat adnak -, miközben az új futamokat kizárólag a fejlődési rendszer során oldhatjuk fel magunknak, tehát ha elég eredményesek vagyunk, csak akkor mehetünk tovább az újabb versenyekre.

További jó hír, hogy a DiRT 5 karrier módjában még osztott képernyős multi is lesz, így egyszerre akár négyen is lekuporodhatunk a képernyő elé. Ha tetszettek a leírtak, a DiRT 5 idén októberben érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.
DiRT 5 kapcsán, így több lényeges dolog is kiderült a karrier módról, például az, hogy híres szinkronszínészek is hallatják majd benne hangjukat.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Tartalomban nem lesz hiány basszus! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Egész nagy játék lesz ez! meglepett smiley

válasz erre
DiRT 5
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja