Regisztrálhatunk a Hyenas című FPS hétvégi alfatesztjére

2023. január 19.
4.9621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Hyenas lehetőséget ad a PC játékosok számára, hogy csatlakozzanak a falkába és legyenek az elsők között, akik letesztelik az egyik pályát, a We Took Manhattant ezen a hétvégén, a küzdelem középpontja a Szabadság szobor lesz.

A We Took Manhattan egy kompaktabb arénát kínál, mint a korábbi alfa pálya, a Greed is Good, amelyen így a tapasztaltabb Hyenas csapatoknak is résen kell lenniük. A szobor körüli terület egy tágas rész, elképesztő környezetet ad, amely lehetővé teszi a csapatoknak, hogy fedezékbe vonulhassanak, amíg a híres látványosság körül harcolnak.

Az idei első alfateszt január 20-23. között lesz, tartanak február 17-20. között, március 10-13. között és március 31. és április 3. között is. Minden játékos lehetőséget kap arra, hogy megossza visszajelzését és formálja az FPS fejlesztését a Discordon keresztül. Akik csatlakoznának a Hyenas alfatesztjeire, már regisztrálhatnak a játék weboldalán.

Nézd nagyban ezt a videót!Hyenas lehetőséget ad a PC játékosok számára, hogy csatlakozzanak a falkába és legyenek az elsők között, akik letesztelik az egyik pályát, a We Took Manhattant ezen a hétvégén, a küzdelem középpontja a Szabadság szobor lesz.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Regisztráltam, ezt kipróbálnám.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Meglesném, úgyhogy ment egy reg.

válasz erre
Hyenas
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások