Érkezik a Rayman Origins demó - Plusz: "A halál 10 formaja" trailer

2011. november 04.
2.4141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Ubisoft ma sort kerített a Rayman Origins demójának bejelentésére, s ezzel egyetemben beavatott minket annak terjedelmébe is.

A különös társulat kalandjai e hó végén veszik kezdetüket, a korlátozott tartalmú játéktól azonban már csupán néhány nap választ el minket; már ami a PlayStation 3 és Xbox 360 verziókat illeti.

A Rayman Origins demó alig néhány nap múlva, egész konkrétan november 9-én a PlayStation Network, valamint az Xbox LIVE Arcade nyílt vizeire fut, természetesen ingyen - jelentette be a franchise felett basáskodó Ubisoft a délben érkezett sajtóközleményében.

Fejenként 3 Jungle, Food és Ocean világban játszódó pálya vár minket a demóban, melyben 9 Electoons összegyűjtésével egy új jelmezre tehetünk szert. A demóban ezenfelül egy sajátos szint is rendelkezésünkre áll, amely átnavigál minket a különböző világokon.

A teljes játék november 25-én örvendeztet meg bennünket. Addig is, vessetek egy pillantást a különböző halálnemeket boncolgató videóra:

#tv#
Rayman Origins demójának bejelentésére, s ezzel egyetemben beavatott minket annak terjedelmébe is.'>
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 14 napja

röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley Ez állat!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 15 napja

De nagy!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nagyon várós gamma

válasz erre
Rayman Origins
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljamarco profilja