Pontos európai megjelenési dátumot kapott a PlayStation Vita

2011. október 19.
1.7931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony végre bejelentette azt az információt, amit a hordozható konzolok szerelmesei már hónapok óta várnak, történetesen ugyanis megtudtuk, hogy egészen pontosan mikor tervezik az európai boltok polcaira küldeni a PlayStation Vitát.

Hogy ne húzzuk tovább az idegeiteket, a Sony hivatalos közleménye szerint 2012. február 22-én kerülhet az európai üzletekbe a handheld, amely felszereltségtől függően 250 vagy 300 eurós árcédulával bírhat.

Egyelőre sajnos még kérdéses, hogy milyen videojátékok érkeznek a Vita európai premierjével egy időben, de a háttérben - nem túlzás - száznál is több alkotás készülődik, olyan címek, mint a Resistance: Burning Skies, az Uncharted: Golden Abyss, az Ultimate Marvel vs. Capcom 3, az Assassins Creed, a FIFA vagy éppen a Call of Duty, tehát lesz miből csemegéznie a Sony-nak. Jövő februárig tehát gyűjtögessük a pénzünket, akkorra várható ugyanis a boltokba a PlayStation Vita, méghozzá elképesztő teljesítménye mellett minden bizonnyal elképesztő húzócímekkel is!
4 hozzászólás

totyak

13 éve, 8 hónapja és 3 napja

Biztos jó masina lesz, de nem ennyiért és nem nekem.
Majd lehet veszek egy normál PSP-t, ha ez megjelenik. Annak akkor talán lemegy az ára.

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 8 hónapja és 3 napja

Kivancsi leszek hogy az fps-ek milyen iranyithatosaggal lesznek, es a leg erosebb feny viszonyok mellett, kint az utcan is ki veheto lesz e eppen mi folyik a kepernyon, cola-n kivul.

válasz erre

marco

13 éve, 8 hónapja és 4 napja

Nem lesz rossz cucc, vannak fenntartásaim, de reméljük, hogy erős hardver olcsón, olcsó de jó játékok vs használható akksiidő lesz, amit kapunk.

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 4 napja

Brutális gép lesz, nagyon várom. Jó lenne ha a játékok árai megmaradnának a megfizethető kategóriában.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja