PlayStation Vitával is játszhatók lesznek a PlayStation 4-es videojátékok

2013. május 17.
2.4441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony a közelmúltban óriási figyelmet fordított arra, hogy kiemelje a PlayStation Vitát a gödör mélyéről, és bár sejtettük, de ma végre hivatalosan is kiderült, hogy a masinának az új generációban szánják a legkomolyabb szerepet.

A PlayStation 4 hivatalos amerikai honlapján ugyanis nemrégiben feltűnt egy új bejegyzés a konzol lehetőségeivel kapcsolatban, így kiderült, hogy a legtöbb next-gen konzolra megjelenő játék könnyedén kijátszható lesz a PlayStation Vita 5-icnhes kijelzőjén is, habár azt nem tudjuk, hogy a Wii U-hoz hasonló off-screen módról van-e szó, netán a handheld segítségével bárhol előkaphatjuk majd - példának okáért - a Killzone: Shadow Fall-t, de mindkét eshetőség ígéretesnek tűnik.

A Remote Play névvel illetett opcióval a Sony egyértelműen azt szeretné elhárítani, hogy amennyiben esetleg a későbbiekben komolyabb sikereket érne el a Nintendo Wii U új irányítója - az előző generációban is ez történt a mozgásérzékelős kontrollerekkel -, akkor ők rögtön csatasorba tudják állítani a lehetőséget. Szerintetek jó vagy felesleges ilyen formában a PlayStation Vita alkalmazása?
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 9 hónapja és 20 napja

Ebben semmi újdonság nincs. PS3-ra is van Remote Play, amivel PSP és PS Vita egyaránt működik. Csak a képernyő szerepét veszi át, illetve még a kontrollerét. A Wii U szerű megoldás is jelen van már Cross-Controller néven.

válasz erre

csirkee

11 éve, 9 hónapja és 21 napja

egy plusz ficsör szerintem, lesz akinek tetszik de lesz olyan aki feleslegesnek fogja tartani

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja