PlayStation Network: Életjelek a túlvilágon?

2011. május 12.
2.8971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Folyamatosan kapjuk az újabb és újabb információkat az időtlen-idők óta vesztegelő PlayStation Network szolgáltatással kapcsolatban, melyek szerint a Sony Valhalla-jában aktivitást véltek felfedezni egyes felhasználók, többnyire a Killzone 2 harcszínterein.

Életre kelt volna a PlayStation Network? Sajnálom, gyerekek, de a válasz egyértelműen nem, ám az továbbra is kétséges, pontosan mi is történt a hálózaton az elmúlt napok során. Egy ugrással lejjebb még több részlet:


PlayStation Network: Életjelek a túlvilágon? - 2. kép

Egy szemfüles PlayStation 3 tulajdonosnak nemrégiben szemet szúrt néhány apróság a Killzone oldalán található stat-táblázaton - a lista szerint májusban 3 ember is szaladgálhatott a játék csatamezőin, noha a PSN szolgáltatás maga tudtunk szerint mindmáig bénultan hever a kórházi ágyban. Legfrissebb értesüléseink szerint pedig a mai napon is rendezett valaki meccset a szóban forgó játék terepén.

Ügyeskezű hekkerek ténykedéseinek nyomát láthatjuk? Elképzelhető, bár figyelembe véve, hogy egyes jelentések szerint fejlesztők tesztelik a rendszert, ennek a valószínűsége elhanyagolható. Ami nekünk ebből jó hír, hogy ezek szerint mégis sikerült valamit elérniük Sony-éknak, és talán záros határidőn belül mi is tovább zúzhatunk a Killzone-nal.

Addig pedig: innen kintről is sok-sok szórakoztató játékidőt kívánunk a bent lévőknek!
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 7 hónapja és 25 napja

Nyilván fejlesztők teszteltek. Mindig ezek az összeesküvés elméletek.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sunyi78 profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profilja