Öt címet erősített meg a Devolver Digital, köztük a The Talos Principle 2-t

2023. június 10.
4.8921
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Devolver Direct 2023 házigazdája a cég kabalafigurája, Volvy volt, aki gameplay előzetest mutatott be a The Talos Principle 2-ből és a Wizard With a Gunból, leleplezték a Sludge Life 2 megjelenési dátumát, a Baby Steps és a Human Fall Flat pedig demót kapott.

A Baby Steps 2024-ben érkezik PC-re és konzolokra, ami egy gyalogló szimulátor és egy Nate nevű munkanélküli csődtömeget irányítunk. A Human Fall Flat 2-nak nincs még megjelenési dátuma és platformja, a cím a puzzle-platformer folytatása, vadonatúj pályákkal, testreszabható karakterekkel és még vadabb fizika alapú szórakozással. A bonyolult pályákon ördögi rejtvényeket oldhatunk meg egyedül, vagy akár nyolcfős csapatokban.

A The Talos Principle 2 idén jelenik meg PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en, további észbontó rejtvények várnak, amelyeket új játékmenettel fűszereztek meg. A történet szerint egy távoli jövőben az emberiség már rég kihalt, az emberi kultúra a mi képmásunkra készült robotok által él tovább. Hősünk felfedezi a kozmosz természetét, a hit és az értelem közötti küzdelemet, valamint az emberiség hibáit.

A Wizard With A Gunnak már elérhető a demója a Steamen, egy széttört világban kalandozhatunk, nyersanyagokat gyűjthetünk, építhetjük a tornyunkat, hogy visszaszorítsuk a betolakodókat, a megjelenéséről csak ezt lehet tudni, hogy idén lesz. A Sludge Life 2 az első rész még mocskosabb, első személyű vandalizmus-szimulátora, a demója ennek is letölthető, a teljes verzió pedig június 27-én érkezik.

Nézd nagyban ezt a videót!The Talos Principle 2-ből és a Wizard With a Gunból, leleplezték a Sludge Life 2 megjelenési dátumát, a Baby Steps és a Human Fall Flat pedig demót kapott.'>
4 hozzászólás

Moby Dick

1 éve, 15 napja

Van ami tetszik.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 16 napja

Hát van egy két beteg game köztük. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 16 napja

Komoly felhozatal! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 16 napja

Ez a Baby Steps de rohadt beteg! röhögő smiley

válasz erre
The Talos Principle 2
11.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
Devolver Direct 2023
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaKisember001 profilja