Ősszel már építhetjük virágzó metropoliszunkat a Cities: Skylines II-ben

2023. június 13.
4.9341
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Paradox Interactive és a Colossal Order az Xbox Games Showcase-en mutatta be a Cities: Skylines II legfontosabb funkcióit egy új gameplay előzetesben és azt is bejelentették, hogy október 24-én jelenik meg, az előrendelések pedig elindultak.

A Cities: Skylines II-ben igazán részletes városokat építhetünk, a látványvilág soha nem látott módon mutatja be a városok szépségét, a szerény háztömböktől az ikonikus felhőkarcolókig. Minden egyes polgárnak saját, egyedi élete van, a foglalkozását, háztartását, kapcsolatokat tekintve, így a városok élővé válnak.

Mariina Hallikainen, a Colossal Order vezérigazgatója így fogalmazott:

A Cities: Skylines II a valaha készült leglenyűgözőbb, vizuálisan lenyűgöző és legbonyolultabb városépítő. A játékosoknak példátlan szabadságot adunk a lakosság és a városuk irányításában, minden egyes döntésnek jelentős hatása van a polgáraikra. A játékosok soha nem látott módon valósíthatják meg elképzeléseiket egy városi utópiáról.


Nézd nagyban ezt a videót!Cities: Skylines II legfontosabb funkcióit egy új gameplay előzetesben és azt is bejelentették, hogy október 24-én jelenik meg, az előrendelések pedig elindultak.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nagyon várós, elsőt a mai napig játszom! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

De jó lesz basszus, mostanában jön egy pár tycoon végre! mosolygó smiley

válasz erre
Cities: Skylines II
18.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
XBS 2023
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja