Ősszel jön a Captain Blood című kalózos akciójáték

2024. június 18.
4.6541
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Captain Blood neve kis túlzással olyanná vált, mint egykoron a Duke Nukem Forever, annyi különbséggel, hogy ez a kalózos akciójáték talán még annál is hosszabb ideig készült, hiszen először még a 2000-es évek elején hallottunk róla.

Közben számtalanszor felbukkant és eltűnt, de utoljára 2010-ben hallottunk felőle. Azóta viszont nagyjából semmit sem, éppen ezért volt kellemes meglepetés, amikor az SNEG kiadója bemutatott egy friss trailert a Seawolf Studio és a General Arcade fejlesztésében érkező alkotásról, ami 2024-ben végre megjelenhet már.

A tervek szerint ugyanis idén ősszel érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re is a játék, ami a 17. századi Spanyolországba, a kalózok világába repít majd el minket egy intenzív akciózás részeként.

Nézd nagyban ezt a videót!Captain Blood neve kis túlzással olyanná vált, mint egykoron a Duke Nukem Forever, annyi különbséggel, hogy ez a kalózos akciójáték talán még annál is hosszabb ideig készült, hiszen először még a 2000-es évek elején hallottunk róla.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 2 napja

Egyszerű de nagyszerű. Komoly.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 2 napja

Nekem bejön! mosolygó smiley

válasz erre

Kisember001

1 hónapja, 2 napja

Kalózos játékokkal nem kényeztettek el minket. Csak az Assasins' Creed: Black Flag és a Sea of Thieves kiemelendő ebben a kategóriában. Talán csak ezért de rajta fogom tartani az egyik szemem.

válasz erre
Captain Blood
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja