Ősszel farol majd csak be Xbox konzolokra és PC-re az idei Forza Motorsport-epizód

2023. január 29.
5.0361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A mindig jól értesült videojátékos újságíró, Jeff Grubb szerint a nemrégiben bejelentett Forza Motorsport 2023 megjelenése még egy kicsit odébb van, az eredetileg idén tavaszra ígért szimulátor játék megjelenése 2023 második félévében várható.

A január 25-én megtartott Developer_Direct eseményen a Microsoft a számos újdonság mellett az idei Forza Motorsport epizódról is lerántotta leplet, viszont a szimulátor megjelenése kapcsán nem árult el pontos információkat. A mindig jól értesült újságíró, Jeff Grubb viszont tudni véli, hogy a játék valamikor 2023 második felében fog csak megjelenni.

Eredetileg idén tavaszra lett beharangozva az idei Forza Motorsport, Grubb a Giant Bomb legújabb adásában azt a kijelentést tette, hogy július 1. és szeptember 30. között érkezhet a versenyszimulátor, tehát nagy valószínűséggel kora ősszel, szeptember végén, október elején pattanhatunk majd be a Forza Motorsport járgányainak a volánja mögé.

Phil Spencer a pletykákra reagálva megerősítette, hogy még az idén megjelenik a Forza Motorsport, viszont van még munka a játékkal, ami PC-re és Xbox Series X/S konzolokra fog érkezni, az Xbox Cloud Gamingnek köszönhetően pedig Xbox One-on is elfut majd.

Nézd nagyban ezt a videót!



Forza Motorsport 2023 megjelenése még egy kicsit odébb van, az eredetileg idén tavaszra ígért szimulátor játék megjelenése 2023 második félévében várható.'>
4 hozzászólás

muki

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Ohhhh mi az a fél év... mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Ajjaj, se Halo, se Forza. Ebbű baj lesz more.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Elég drasztikus a csúszás! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Már a Forza megjelenés is csúszkál? meglepett smiley A világ megérett a pusztulásra!

válasz erre
Forza Motorsport
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja