Örökre bezárja kapuit a Warhaven címet viselő középkori csatamező

2024. február 28.
12.5241
Remulto profilja, adatai
Remulto
Idén, április 5-én sajnos végleg búcsút inthetünk a lovagos többjátékos alkotásnak, a Warhaven-nek, amelyből a shop-ot már ki is vették a fejlesztők, így nem tudunk többé a testreszabhatóság jegyében csilivili tartalmakat vásárolni.

A produktum készítője és egyben kiadója, a Nexon csapata ugyanis hivatalosan is a tudtunkra adta, hogy a free-to-play címük, a Warhaven, mindössze fél évvel a megjelenése után a végéhez ért. A cég még múlt hónap végén egyben arról is beszámolt, hogy zárolják az összes játékon belüli vásárlási lehetőséget, így ami marad, az a pure fun alapú kardozós játékmenet.

A 2023-ban, early access formában, Steamre megjelent játék rengeteg ingyenes kiegészítő tartalommal büszkélkedhetett, hiszen hónapról hónapra érkeztek az új pályák, karakterek és arénák. A kecsegtető és egyedi játékmenet, a folyamatos bővítések, és a kezdetleges siker - az értékelések jelenleg "Vegyes" értékelésen állnak - azonban nem bizonyult elégnek ahhoz, hogy fenn tudja tartani a játékosok érdeklődését.

A Warhaven alkotói a szerverek lelövésének közlése mellett, köszönetüket nyilvánították a közösségnek, amely a munkájuk gyümölcse köré épült. Sajnálatos módon, így a jövőben tervezett konzolos megjelenés is tárgytalanná vált. Aki esetleg még szeretne eltölteni egy pár órát a lovagok korát felvonultató multiplayer akcióban, az mindenképpen vesse bele magát a kalandba, amíg még forró és éles a kard, és meghallja valaki a csatakiáltást!
Warhaven-nek, amelyből a shop-ot már ki is vették a fejlesztők, így nem tudunk többé a testreszabhatóság jegyében csilivili tartalmakat vásárolni.'>
6 hozzászólás

MazsoMen

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Szomorú hogy csak fél évig tartott..

válasz erre

dex

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Pedig egy nagyon jó játéknak tűnt a bemutatók alapján... Valószínű ez is lett a veszte. Jól nézett ki, de nem sokakat érdekelt... Reméljük a fejlesztőcsapat nem adja fel és legközelebb valami nagydobással készülnek!

válasz erre

Gergovics

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

No way, pedig a Nexon játékok nagyon jók szoktak lenni, kár hogy nem fogják kiadni. szomorú smiley

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Úgy látom nem vagyok egyedül aki sosem hallott róla! röhögő smiley

válasz erre

zender

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Semmi infót nem olvastam eddig róla még külföldi lapokon sem. meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Soha nem is hallottam róla. meglepett smiley Komoly marketingje volt. röhögő smiley

válasz erre
Warhaven
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja