Óriási kedvezménnyel tért vissza a Division 2 a Steamre

2023. január 13.
45.6311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A The Division 2, a Ubisoft eredetileg 2019-ben indult többjátékos sandbox játéka visszatért a Steamre és most hatalmas kedvezménnyel érhető el, január 26-ig mindössze 9 dollárért (3.200 forint) szerezhetjük be.
Advertisement

A The Division 2 ugyanabban a Tom Clancy által ihletett posztapokaliptikus Egyesült Államokban játszódik, mint elődje, miután elit kormányügynökök egy csoportja megpróbálta helyreállítani a rendet egy szörnyű vírusjárvány után. Bár korábban nem volt elérhető Steamen, mint például az Assassin's Creed Valhalla, amely decemberben tért vissza, a Ubisoft azóta visszaállította a The Division 2-t, ahol jelenleg 70 százalékos kedvezménnyel kapható.

A hónap végéig tehát kicsivel több, mint 3 ezer forintért csomagolhatjuk be a The Division 2-t a Steamen, ha valaki még nem játszott vele, ez a tökéletes alkalom, különösen azok számára, akik elterelnék a figyelmüket, miközben várunk a Skull and Bones kalózjáték indulására, amelyet a Ubisoft ismét elhalasztott.

The Division 2, a Ubisoft eredetileg 2019-ben indult többjátékos sandbox játéka visszatért a Steamre és most hatalmas kedvezménnyel érhető el, január 26-ig mindössze 9 dollárért (3.200 forint) szerezhetjük be.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Mondjuk az nem mindegy! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 10 napja

Még ennyit se ér. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 10 napja

Ez a korrekt ár érte.

válasz erre
The Division 2
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja