Óriási bajban van a State of Decay 3 fejlesztése

2022. április 01.
38.0101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A State of Decay 3 az elmúlt két évben a gyártás előkészületeiben vesztegelt - számol be a Kotaku -, míg az Undead Labs egy karcsú és ambiciózus független stúdióból egy első fél Xbox fejlesztővé mutálódott, ami nagy ipari problémákkal küzd, mint például a mérgező munkahely, a diszkrimináció és a kiégés.

Sőt, a Kotaku szerint az Undead Labs-et arra kényszerítették, hogy 2020 júliusában, az Xbox Games Showcase-en jelentse be a State of Decay 3-at, jóval azelőtt, hogy a fejlesztők úgy érezték volna, hogy a program készen áll. Ezt az Undead Labs veteránjai szerint egy elsietett belső demó követte a Microsoft vezetősége számára, ami felgyorsította a szétesés érzését.

A State of Decay 3-nak a Kotaku által idézett, meg nem nevezett források szerint 2021 őszén még két belső bemutatót kellett volna tartania, és Philip Holt, a stúdió vezetője, akit az Undead Labs vezetőjeként hoztak be, miután a Microsoft 2018-ban felvásárolta a stúdiót, azt akarta, hogy mindkettő tartalmazzon tényleges játékmenetet.

A fejlesztők a forrás szerint fellázadtak, tekintettel arra, hogy mennyi munkára és zúzásra lett volna szükség ahhoz, hogy a projekt o ilyen állapotba kerüljön. Bár Holt engedett, a fejlesztők szerint a zavar még mindig sok Undead Labs veteránt kitaszított az ajtón.
State of Decay 3 az elmúlt két évben a gyártás előkészületeiben vesztegelt - számol be a Kotaku -, míg az Undead Labs egy karcsú és ambiciózus független stúdióból egy első fél Xbox fejlesztővé mutálódott, ami nagy ipari problémákkal küzd, mint például a mérgező munkahely, a diszkrimináció és a kiégés.'>
4 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

Nem is értem minek álltak neki egyáltalán! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

Már meg sem lepődöm, az előző is **** volt.

válasz erre

Gólem

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

Nagyon gáz ami itt folyik.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

Durva sztori megy nagyon.

válasz erre
State of Decay 3
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja