One Punch Man tartalmak és egy randiszimulátor is érkezik az Overwatch 2 harmadik szezonjával

2023. február 07.
5.0301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Még ma este befut a hero shooter, az Overwatch 2 harmadik szezonja, ami többek között rengeteg újdonságot, egy új pályát, animés kinézeteket, új szezonbérletet, One Punch Man tartalmakat, sőt, még egy randiszimulátort is hoz majd magával.

Egy vadiúj előzetessel vezette fel a Blizzard az Overwatch 2 soron következő harmadik szezonját, ami számos újdonságot ígér a rajongóknak. Többek között kapunk egy új szezonbérletet, ami számos mitológiai ihletésű skint fog tartalmazni, emellett az Antarctic Peninsula nevű új pálya is bekerül a játékba, ami a Control módhoz fog érkezni.

Számos esemény is vár ránk a Overwatch 2-ben, február 13-án kapunk egy randiszimulátort Loverwatch néven, március 7-én megérkezik az első crossover, a One Punch Man animéből kerülnek be tartalmak az Overwatch 2-be. Az anime főhősének, Saitama-nak a kinézetét kapjuk meg skin formájában, stílusosan Doomfist öltheti majd magára a hős köpenyét.

Ezeken felül lesz még egy PachiMarchi esemény is egy vadiúj játékmóddal, valamint rengeteg ajándék, kioldható jutalom is vár ránk, a hónap végén pedig Overwatch World Cup tartalmakat is kapunk, szóval nem fogunk unatkozni a harmadik szezon folyamán sem.

Nézd nagyban ezt a videót!



Overwatch 2 harmadik szezonja, ami többek között rengeteg újdonságot, egy új pályát, animés kinézeteket, új szezonbérletet, One Punch Man tartalmakat, sőt, még egy randiszimulátort is hoz majd magával.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Mekkora gagyi. röhögő smiley

válasz erre
Overwatch 2
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja