Advertisement

Olyan vad pletykák szivárogtak ki az új The Elder Scrolls-ról, hogy nem is hisszük el őket

2020. március 06.
11.8321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Érkezett egy olyan pletykacunami egy állítólagos fejlesztőtől, aki az új The Elder Scrolls-játékon dolgozik, hogy konkrétan mindent tartalmaz: helyszínt, megjelenési dátumot és sok egyéb finomságot.
Advertisement

Maguk a pletykák viszont annyira vadak, hogy mi jelen pillanatban semmiféle valóságtartalmat nem társítanánk melléjük, és ezt javasoljuk nektek is, de azért megosztjuk veletek, miről van szó. Elvileg legkorábban csak 2025-ben debütál az alkotás, miáltal Xbox Series X és PS5 cím válik belőle, a játék helyszíne pedig High Rock és Hammerfell lesz.

Elviekben rengeteg küldetés a politikai intrikák és a varázslás fejlődése körül fog kulminálni, a főküldetések pedig nagyban a Direnni Tower köré épülnek. A sztori szerint High Rock és Hammerfell között javában dúl a konfliktushelyzet, a Thalmor elfek pedig ezt igyekeznek kihasználni.

Hozzáteszi a pletyka azt is, hogy a korábban rebesgetett infó, miszerint a teljes világ procedurálisan generált lesz, nemes egyszerűséggel téves, és a korábbi részekhez hasonlóan kézzel lesz minden megvalósítva. Ennek ellenére lesznek gép által generált questek, hogy így biztosítsák az újbóli végigjátszás örömét, de ezek kisebbségben lesznek.

A cél az, hogy a töltőképernyők, mint olyanok, ne létezzenek, így szabadon átjárhassunk a dungeonök és a fast travel pontok között. Rengeteg más infót a kapcsolódó Reddit posztban találhattok.
Advertisement
3 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 3 hónapja és 22 napja

Ha igaz hogy ezt egy fejlesztő teregette ki, ott nagy kirugási hullám lesz.

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 3 hónapja és 23 napja

Akkor erre csak egy szolid ámen és jöhet!

válasz erre

Patrik94

3 éve, 3 hónapja és 23 napja

Ez olyan jól hangzik hogy tényleg hihetetlen!

válasz erre
The Elder Scrolls VI
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profilja