Olajon a The King Of Fighters XII

2009. augusztus 28.
2.2961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Akik a tikkasztó hőségben kígyózó sorokba verődve kívánnak rendeződni a játékboltok bejáratai előtt, hogy a mára kiírt The King Of Fighters XII egy kópiáját frissen a mancsukba vegyék, ne tegyék, ugyanis az SNK Playmore produkciójának európai kiadója sajtóközleményben tudatta a hírt, hogy a premiert régiónkban elhalasztották.

A csúszás mértéke ismert, egy hónap múlva számíthatunk rá legközelebb, vagyis szeptember huszonötödikére várható a beszállítása.

Indoklás nem született, ebből kifolyólag nem tudjuk, hogy miért volt szükség a késleltetésére az utolsó utáni pillanatban, de a csúszás mindkét platformot egyformán érinti, tehát sem a PlayStation 3-as, sem pedig az Xbox 360 konverziók nem kerülnek ma a polcokra, így a kosarakba sem. A sorozat tizenötödik évfordulójára készített epizód egy valódi feltámadás lesz, az egész korábbi karakter készletet kilóbálták a szemetesbe, helyettük új, nagy felbontású modelleket használtak a készítők, melyekből összesen, a megszokott bőséges kínálattal szemben csak huszonkettő kap helyet a játékban, köztük számtalan régi ismerőssel. A háttereket teljes mértékben kézzel valósították meg a művészek, a látvány nagy felbontásban elképesztően jól fest majd, az online multi pedig felteszi a koronát a produkció fejére. A cucc már rengeteg kitüntető díjat is megszerzett a külföldi sajtó jóvoltából, íme a trófeák...

GameFocus - Best of E3 Fighting Game - Winner
GameSpy - Best of E3 2009 - Best Fighting Game - Runner Up
1UP.com - Best of E3 2009 - Best Fighting Game - Runner Up
GameSpot - Best of E3 2009 - Best Fighting Game - Finalist
IGN - Best of E3 2009 - Best Fighting Game - Winner (PS3)

A retro beat'm'up rajongókkal együtt érzek, kis kitartás szükséges, egy hónap múlva már remélhetőleg tényleg megérkezik a síkbeli bunyósjátékok nagy császára, a Street Fighter sorozat legádázabb riválisa. Tervezünk tesztet is belőle, reméljük, hogy összejön az iromány.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Ha jó ügy érdekében történt a visszahívás a polcok előtti kirakásról, akkor megéri várni rá. Meg egyébként is muszáj röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja