Október 21-én startol a PlayStation 4? Xbox ONE csak 2014-ben?

2013. augusztus 14.
1.8871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Sony legújabb konzolját, a PlayStation 4-et eddig mindenki novemberre várta, hiszen a Microsoft által készített Xbox ONE is akkor fog megjelenni, ám most úgy tűnik, hogy mégis hamarabb kaphatjuk meg a Sony konzolját.

Történt ugyanis, hogy a NeoGAF fórumon, egy Nealand Liquor nevezetű felhasználó igen érdekes dolgot osztott meg a nagyvilággal.

Állítása szerint a munkahelye egy meg nem nevezett új Sony konzolt datált október 21-re.

Eddig a Sony-tól sem hallottunk semmit, hogy készülnének-e valamivel arra az időre.

Jelenlegi feltételezések szerint lehet, hogy egy új PlayStation 3 vagy Vita verzióról van szó, illetve ahogy fentebb is említve lett lehetséges, hogy a Sony előrehozta a PlayStation 4 megjelenését.

Erre reális esély van, hiszen a jövőhéten megrendezésre kerülő gamescom 2013-on már játszható PlayStation 4-esek is kinn lesznek.
A másik, hogy elvileg a Microsoft is előrehozta az Xbox ONE megjelenését november 5-re, így a Sony részéről stratégiailag jó húzás lenne, ha október 21-én kiadják a PlayStation 4-et.

Időközben egy másik szóbeszéd is ellepte az internetet, mely szerint a Microsoft ismeretlen okok miatt elhalasztotta a Xbox ONE novemberi megjelenését és csak 2014-ben, március környékén fogja kiadni a konzolját.

Senki ne vegye biztosra ezeket az információkat, mivel mind a kettő csak pletyka szinten vannak jelen. De azért kíváncsi vagyok, hogy szerintetek van valami valóságalapja a két pletykának?
6 hozzászólás

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 20 napja

neeeeeeeeee ez mekkora gaz mar!!!

válasz erre

Lac

11 éve, 8 hónapja és 20 napja

Egyszerre kell kijönniük. Annyira kiélezett a küzdelem, hogy amelyik később jön, az elbukott, senki nem fog hónapokat várni egy konzolra csak azért, mert azt az általa preferált cég készíti, ha a másik is hasonló tudású, és emellett elérhető.

válasz erre

adinho15

11 éve, 8 hónapja és 20 napja

azért ha az xbox one márciusba jönne ki akkor akik eddig gondolkodtak hogy melyiket vegyék akkor ezzel el is dölt, ami újabb ps4 tulajdonosokat jelentene.

válasz erre

richie8

11 éve, 8 hónapja és 20 napja

Én már nem tudok kiigazodni rajtuk, ha már lehet forgalomban is kapni őket, akkor már biztosra veszem, hogy kiadták a konzoljaikat röhögő smiley

válasz erre

Benny Ray

11 éve, 8 hónapja és 20 napja

totyak írta:
Részemről jöhetnek előbb vagy később, nekem nem oszt, nem szoroz.
Tényleg ennyire kell az a néhány pont, hogy ilyeneket irkálj?

válasz erre

totyak

11 éve, 8 hónapja és 20 napja

Részemről jöhetnek előbb vagy később, nekem nem oszt, nem szoroz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaiPet profilja