Nyomatékosítják a fejlesztők: biztos, hogy december 10-én megjelenik a Cyberpunk 2077

2020. november 26.
22.5981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Háromszor is eltolták már a Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát, ebből fakadóan pedig érthető módon sokan nem szavaznak bizalmat a december 10-ei premiernek, amit a CD Projekt Red belengetett, azonban a fejlesztők szerint nincs miért aggódni.

Piotr Nielubowicz, a stúdió vezérigazgatója erősítette meg, hogy most már egészen biztos, hogy ki fogják adni a játékot december 10-én, illetve már gőzerővel zakatol előre a játék marketinghadjárata is.

Ezenfelül a csapat akutális üzleti jelentéséből az is kiderül, hogy a harmadik negyedévben 13%-kal növekedtek a bevételeik, ami a leginkább a The Witcher 3-nak köszönhető, valamint a Gwent és a Thronebreaker is nagyot megy.
Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát, ebből fakadóan pedig érthető módon sokan nem szavaznak bizalmat a december 10-ei premiernek, amit a CD Projekt Red belengetett, azonban a fejlesztők szerint nincs miért aggódni.'>
4 hozzászólás

Akitelin

3 éve, 8 hónapja és 6 napja

Oké, eddig nem győzködtek ennyire, hogy kifog jönni mikorra igérték, de azért az aranylemezre kerülés már egy fajta igéret volt, vagy jobbat mondok.. A 2019-es E3 ahol Keanu Reeves leplezte le, hogy mikor fog kijönni, az is egy látványos és meggyöző igéret volt röhögő smiley Ezek alapján csak akkor hihető teljesen, hogy biztos a December 10, mikor már mindenki rohanhat, hogy megveheti röhögő smiley Change my mind.

válasz erre

Tommy

3 éve, 8 hónapja és 7 napja

Elhisszük nekik. Nyilván. röhögő smiley nyelvnyújtó smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 8 hónapja és 7 napja

Csak elkészül egy laza évtized alatt. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

3 éve, 8 hónapja és 7 napja

Amennyit módosítottak ideje már. Mindenki erre vár.

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja