Nyártól vezethetjük csapatunkat az F1 Manager 2024-ben

2024. május 15.
4.6682
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Frontier Developments ma bejelentette, hogy az F1 Manager 2024, a hivatalosan licencelt Formula 1 menedzsment játék júliusban digitálisan megjelenik PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, PlayStation 4-re és Xbox Onera.

A menedzser játékban július 23-án visszatérhetünk az F1 csapatfőnök szerepébe, ahol az új Create A Team módban saját csapatot hozhatunk a rajtrácsra. A Karrier módban átvehetjük egy meglévő Formula 1 csapat vezetői székét, vagy a Race Replay módban újraírhatjuk a 2024-es szezont.

A 2024-es hivatalos versenynaptár minden egyes vizuálisan feljavított pályáján ott lehetünk és a valósághoz hasonlóan taktikusan kell gondolkodnunk, hogy a mi csapatunk legyen a legjobb. Többféle kameraállásból választhatunk, követhetjük az akciót a Visor-kamerával, a pálya mellől és a fedélzeti kamerákból, vagy akár a levegőbe is emelkedhetünk a Heli-kamerás nézet debütálásával.

Nézd nagyban ezt a videót!F1 Manager 2024, a hivatalosan licencelt Formula 1 menedzsment játék júliusban digitálisan megjelenik PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, PlayStation 4-re és Xbox Onera.'>
2 hozzászólás

Tommy

1 hete és 5 napja

Na ez az amihez sosem volt türelmem. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 6 napja

Na ez az amihez én rohadt mazsola vagyok. röhögő smiley

válasz erre
F1 Manager 2024
13.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja