Nyáron kap Infection módot a Halo Infinite

2023. május 22.
22.4671
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Halo Infinite még 2021 novemberében jelent meg és azóta hiányzott belőle egy olyan mód, ami a Halo 3 óta minden játékban benne volt, az Infection, de a 343 Industries most bejelentette, hogy a klasszikus mód idén nyáron érkezik a játékba.

Egészen pontosan a közelgő mód a Season 4 mellett érkezik június 20-án és lényegében a Halo zombis PvP-módja, ahol a fertőzött spártaiaknak kell vadászni és megfertőzniük a többi játékost. Ez egy klasszikus mód, amit rengeteg rajongó szeret, így a Halo Infiniteből való kihagyása biztosan sokaknak feltűnő volt.

Ezt leszámítva sok rajongó számára az egyik legnagyobb csalódás volt, hogy szeptemberben a 343 Industries bejelentette, hogy törölték az osztott képernyős kampány co-opot, a játék hihetetlenül népszerű módját, amely a sorozat szinte minden címében benne volt a legelső rész óta. A múlt hónapban Joseph Staten, a Halo veterán fejlesztője közölte, hogy kilenc év után elhagyja a Microsoftot.

Halo Infinite még 2021 novemberében jelent meg és azóta hiányzott belőle egy olyan mód, ami a Halo 3 óta minden játékban benne volt, az Infection, de a 343 Industries most bejelentette, hogy a klasszikus mód idén nyáron érkezik a játékba.'>
2 hozzászólás

Patrik94

11 hónapja, 2 napja

A végén még valami használható játék lesz belőle. röhögő smiley

válasz erre

Gólem

11 hónapja, 2 napja

Én már a tévés sorozat következő évadát várom.

válasz erre
Halo Infinite
18.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja