Nyári megjelenésre hangolódunk a Visions of Mana legújabb kedvcsinálójával

2024. március 28.
4.7491
Remulto profilja, adatai
Remulto
Egy szemkápráztató trailer érkezett, amely a nyáron Playstation 4-re, Playstation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re megjelenő Visions of Mana lehetőségeibe enged betekintést, megkönnyítve a játékra vonatkozó várakozást.

2024 nyarán a nap melegétől elzárkózva, egy ízig-vérig RPG stílusban utazó Mana epizódba menekülhetünk a magas hőfokok elől, amely 15 év után az első főcím a franchise-ra vonatkozóan. Egy lenyűgöző látványvilággal megáldott kalandban lesz részünk, amelyben a jó és a gonosz útjai ismét keresztezik egymást.

A történet szerint négyévente a Tündér egy utazót választ ki a Tűz városkájának lakói közül, akinek az lesz a feladata, hogy eljusson a Mana fájához és fiatalabbá tegye erejét. Főhősünk Val lesz azon szerencsés kalandor, aki megteheti ezen utat és gyerekkori barátja is csatlakozik hozzá.

A Visions of Mana valamikor a nyár folyamán érkezik Playstation 4-re, Playstation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. Annak ellenére, hogy a nyári szellők és a napsütés még messze járnak, a várakozás megkönnyítésére kaptunk egy videós kedvcsinálót, amit alább tekinthettek meg.

Nézd nagyban ezt a videót!Visions of Mana lehetőségeibe enged betekintést, megkönnyítve a játékra vonatkozó várakozást.'>
2 hozzászólás

Tommy

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Igen bonyolult a harcrendszer mit ne mondjak. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nagyon hangulatos!

válasz erre
Visions of Mana
22.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja