Advertisement

Nintendo Switch-re látogat a Donkey Kong Country: Tropical Freeze és a Hyrule Warriors

2018. január 11.
2.3031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo ma délután egy rögtönzött Nintendo Direct Mini részeként egy sor bejelentéssel szolgált a Switch-tulajdonosok számára, amelyek kapcsán a legfontosabb alighanem az volt, hogy újabb korábbi Wii U-exkluzív címek érkezhetnek meg hamarosan a platformra.
 

Napra pontosan május 4-én például Nintendo Switch-re is elérhetővé válik a Donkey Kong Country: Tropical Freeze, avagy a legendás majom nagyszerűen sikerült, de a Wii U sikertelensége miatt kevés figyelmet kapott kalandja, melyet a Retro Studios készített el három évvel ezelőtt, és a sorozatra jellemző klasszikus, oldalnézetes platformer élményével nyűgözte le a játékosokat.

Donkey Kong kalandjai mellett azonban a Zelda-mellékszálként megismert Hyrule Warriors is eljön Nintendo Switch-re! A korábban Wii U-ra és 3DS-re megjelent alkotást Hyrule Warriors: Definitive Edition címmel kell majd keresnünk a konzolon, de ezúttal nemcsak egy alapos megszépülést, hanem a korábban megjelent összes extra tartalmat is megkapjuk egy új Link és Zelda küllem társaságában, melyek a Breath of the Wild-ra emlékeztethetnek minket. Pontos dátum ebben az esetben nincs, de ez is tavasszal érkezik!
2 hozzászólás

Tommy

5 éve, 5 hónapja és 26 napja

Hyrule Warriors nagyon király game!

válasz erre

totyak

5 éve, 5 hónapja és 26 napja

Sokkal szebbek Switchen sem lesznek, mint U-n. Nem voltak azon csúnya játékok.

válasz erre
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaKisember001 profilja