Nincs tervben DLC a The Last of Us Part 2-höz

2020. június 26.
13.6671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A megjelenés óta kap hideget-meleget a The Last Of Us Part 2, sokan viszont már végeztek Ellie legújabb kalandjával, Neil Druckmann közösségi médiája pedig tele van azzal a kérdéssel, hogy várható-e DLC a játékhoz.

Főleg annak fényében vetették fel sokan ezt az alkotás direktorának, mert az első felvonás is kapott Left Behind alcímmel egy kiegészítést, azonban Druckmann kiábrándított mindenkit, miszerint nincsenek tervek egy The Last Of Us Part 2 DLC-re.

Ez talán annak is köszönhető nagyban, hogy a Naughty Dog még mindig dolgozik a játék multiplayer szekcióján, mely külön fog, utólag kijönni. A mai napig nem tudjuk, hogy ez mikorra várható, de vélhetően ezzel már tényleg megvárják a következő generációt, úgyhogy aki sztori kiegészítésre vár, az úgy fest, hoppon marad.

A komplett interjút itt láthatjátok, amiben nemcsak Druckmann, de Ashley Johnson és Troy Baker is jelen van, és spoileresen beszélnek az alkotásról.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Last Of Us Part 2, sokan viszont már végeztek Ellie legújabb kalandjával, Neil Druckmann közösségi médiája pedig tele van azzal a kérdéssel, hogy várható-e DLC a játékhoz.'>
4 hozzászólás

Tommy

4 éve, 1 hónapja és 20 napja

Úgyis lesz, biztos vagyok benne.

válasz erre

muki

4 éve, 1 hónapja és 20 napja

Biztos lesz az, akármit is mondanak.

válasz erre

VaPe

4 éve, 1 hónapja és 20 napja

Nyilván ez még sokat változhat addig..

válasz erre

Patrik94

4 éve, 1 hónapja és 20 napja

Az elég meglepő! meglepett smiley

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja