Nincs sok esély rá, hogy újabb Fallout-játékot készítsen az Obsidian

2018. október 18.
4.2811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Fallout: New Vegas mind a mai napig az egyik legkedveltebb Fallout-játék a sorozat modern érájából, ami nem a Bethesda, hanem az Obsidian Entertainment nevéhez fűződik, azonban hiába várja sok rajongó az esetleges folytatást, erre egyre kevesebb a valós esély.

A témában pedig most az Obsidian csapata is lelombozta a kedvünket, lévén a napokban egy rajongójuk kérdezett rá arra, hogy van-e bármennyi esélye annak, hogy újabb Fallout-játékon dolgozzanak, mire az Obsidian részéről csak egy fotó érkezett, rajt a felirattal: very doubtful, vagyis nagyon kétséges.

A dolog természetesen nem az Obsidian csapatán múlik, hiszen Feargus Urquhart, a stúdió CEO-ja korábban többször is jelezte már, mennyire szeretne egy újabb Fallout-játékon dolgozni, de amíg a Bethesda nem nyitja meg feléjük a kapukat, és nem zúdítja a nyakukba a jogokat, addig gyakorlatilag tehetetlenek a témában.


Fallout: New Vegas mind a mai napig az egyik legkedveltebb Fallout-játék a sorozat modern érájából, ami nem a Bethesda, hanem az Obsidian Entertainment nevéhez fűződik, azonban hiába várja sok rajongó az esetleges folytatást, erre egyre kevesebb a valós esély.'>
1 hozzászólás

Hentes

5 éve, 10 hónapja és 27 napja

Ez leginkább a rajongókkal kibaszás. Vagyis csak velük.

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja