Nézd meg a Dead Space Remake első 20 percét

2022. december 06.
5.1871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy minden eddiginél alaposabb és hatásosabb bemutatót kapott a Dead Space Remake, aminek részeként lehetőségünk nyílik közel 20 percen keresztül látni mozgás közben a legendás horror felújított változatát.

Egészen konkrétan a játék nyitánya került az alábbi felvétel középpontjába, ami tökéletesen megmutatja, hogy mekkora finomhangoláson és szépítésen esett át a kérdéses horrorjáték, melyhez természetesen a játékmenetet is hozzáigazították, tehát ezen a téren is sokkal modernebb, maibb élmény vár majd ránk.

A Dead Space Remake várhatóan január 27-én jelenik majd meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re egyaránt, ha pedig megnéznéd, hogy miként fest a játék teljes egészében mai grafikával, akkor itt a remek alkalom belekóstolni.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dead Space Remake, aminek részeként lehetőségünk nyílik közel 20 percen keresztül látni mozgás közben a legendás horror felújított változatát.'>
4 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Hát... szép...

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Nekem bejön, jó lesz újra tolni!

válasz erre

VaPe

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Szebb, de tulajdonképpen ennyi. Újoncoknak jó lesz, de aki anno végigtolta (akár többször is mint jómagam mosolygó smiley ) annak sok élményt nem igazán hoz.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Uhhhh hát ez nem lesz gyenge! mosolygó smiley

válasz erre
Dead Space Remake
21.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja