Nem valószínű, hogy lesz remake az ikonikus Dead Islandből

2023. március 15.
31.2701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az elmúlt néhány évben láthattuk, hogy történelmi franchise-okat újjáélesztettek klasszikus játékok remake-jeivel, vagy remasterével, de nem úgy tűnik, hogy a Dead Island 2 fejlesztői szerint az eredeti játék újraalkotása a megfelelő lépés lenne a sorozat számára.

Most, hogy tíz hosszú év után lezárják a Dead Island 2 fejlesztését, felmerül a kérdés, vajon készülhet-e Dead Island remake. Ez aligha lenne meglepő, a 2011-ben megjelent eredeti játékra nagy tisztelettel tekintenek és a folytatás iránt lázas érdeklődés mutatkozik. Az új játék kreatív igazgatója, James Worrall a The Loadoutnak így fogalmazott:

Nem, és azt hiszem, ez hiba lenne, mert már eldöntöttük, hogy a Dead Island 2-vel továbbvisszük a franchise-t és azt hiszem, kreatív szempontból ez volt a helyes döntés.


Worrall elismerte, hogy a csapat szeretné látni, milyen lesz a Dead Island 2 fogadtatása a megjelenés után. Így amíg csendesen bizakodóak a második résszel kapcsolatban, nem valószínű, hogy az eredeti remaster fejlesztésére kerülne sor.
Dead Island 2 fejlesztői szerint az eredeti játék újraalkotása a megfelelő lépés lenne a sorozat számára.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Én a második részt azért várom, de egy felújítás teljesen felesleges lenne. A folytatással is megszenvednek. röhögő smiley

válasz erre

Kisember001

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Már a folytatást sem tartottam indokoltnak. Az első élvezhető volt, de nem könyörgött folytatásért.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Egyáltalán nem is baj. Nem kell mindig mindent újracsinálni.

válasz erre
Dead Island 2
22.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja