Nem a megszokott hangon szólal meg Leon a Resident Evil 4 Remake-ben

2022. június 05.
33.9761
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A Resident Evil 4 Remake változata a napokban végre hivatalosan is felfedte magát, és bár a fejlesztők elmondták, hogy nagyon sok változtatás lesz az alapműhöz képest, azonban most egy meglehetősen magától értetődő, de lényeges változtatást fedtek fel.
 

A mostani, Twitteren megosztott bejelentésből ugyanis azt az információt tudtuk meg, hogy a játék központi karakterét, Leon S. Kennedy-t nem az állandó szinkronszínésze fogja megszólaltatni. A rajongók az előzetesben szereplő hangot hallva, azonnal az eddigi megformálót, Matthew Mercert vélték felfedezni, aki azonban megcáfolta ezt az állítást, így a klasszikus epizód újrafeldolgozásában már egészen biztosan nem ő fogja megszólaltatni a főhőst.

Bár nincs megerősítve, az előzetest hallva ezt a szerepet Nick Apostolides veszi át, akit a rajongóknak talán nem is kell bemutatni, ugyanis ő alakította Leont a Resident Evil 2 Remakeben, illetve az Infinite Darkness című Resident Evil animációs filmben is ő adta a karakter hangját. Az ott hallott teljesítménye alapján, vélhetően nem lesz panasz az alakítására.Ezen felül megerősítést nyert, hogy a másik központi karaktert, Ashley Grahamet a holland származású Ella Freya-ról mintázták, azonban az még nem tiszta, hogy a hangját is szolgáltatja-e a karakterhez, vagy csak az arcát és a testét. A hírt a modell erősítette meg Twitteren.

4 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Annyi baj legyen. A játék legyen jó.

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ez legyen a legnagyobb baja a játéknak...

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nekem oly mindegy, angol úgyis, nincsenek kedvenc hangjaim mint mondjuk a magyar szinkronban.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hát azért ebbe nem fogunk beleroppanni.

válasz erre
Resident Evil 4 Remake
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

soami profilja