Nem lesz Project Cars 2 Nintendo Switch-re

2017. február 10.
3.0911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Aki emlékszik rá, az első Project Cars annak idején a Nintendo Wii U egyik húzócímeként (is) kezdte pályafutását, amivel sok rajongót megbolondított a Slightly Mad Studios, de a megjelenés előtt nem sokkal bejelentették, hogy alkotásuk túl sok a gyenge konzolnak.

Ennek hála a Project Cars soha nem is jelent meg Wii U-ra, és ez a második résszel is biztosan így lesz, hovatovább az már most hivatalos, hogy a Nintendo Switch-et messzire elkerüli a végeredmény, ergo a készítők már nem is hitegetik ennek ellenkezőjéről a jó népet.

A hírt egyébiránt Andy Tudor, a Slightly Mad Studios kreatív igazgatója személyesen osztotta meg a világgal egy interjú során, amelyben határozottan kijelentette, hogy nem portolják Switch-re a játékot, a célplatformok ugyanis a PC, a PS4 és az Xbox One, sőt mi több, a PS4 esetében a PlayStation VR támogatás is a tervben van.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 4 hónapja és 24 napja

Én meg se lepődök ezen.
Bár ha a Wii U tudta hozni azt a szintet a Watch Dogs esetében mint a PS3/X360 akkor szerintem egy erősen butított verzióban ezt is elbírná csak azt nem biztos hogy sokan megvennék és ezért nem éri meg a fáradozás vele.

válasz erre

totyak

7 éve, 4 hónapja és 25 napja

Azt hiszem ez az a hír, aminek nincs hírértéke. Senki nem hihette, hogy lesz rá, ez a konzol képtelen lesz ilyen szép és erőforrásigényes játékok futtatására.

válasz erre

William

7 éve, 4 hónapja és 25 napja

kigondolta volna,tuti nem vinné el

válasz erre

Patrik94

7 éve, 4 hónapja és 25 napja

Mivaaaaaan? Hagyjuk már, lusták dolgozni.

válasz erre

Tuttu13

7 éve, 4 hónapja és 25 napja

Minek is az? A nintendo rajongók el vannak a mariokart-al Sőt azerintem jobbnak tartják...
Ez miatt a kiadót nem lehet hiváztatni.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 4 hónapja és 25 napja

Elsőnek elmondták, hogy a Wii U több, mint tökéletes hozzá, csak néhány komolyabb grafikai elemet kell kivenni, de a kontroller ad is hozzá, majd kiadták a többi verziót és azt mondták jön később a Wii U-s is, de helyette törölték arra hivatkozva, hogy kevés a hardver... 2015-ben már három éves volt a Wii U, ők meg mintha nem is tudták volna milyen a hardvere. Amit a Wii U-nál eljátszottak az elég amatőr és nevetséges volt. Plusz előtte törölték a PS3 és Xbox 360 verziókat is, az is genyó húzás volt.

válasz erre
Project Cars 2
8.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja