Nehézkesen indult a Blood Bowl 3

2023. február 27.
29.1681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Blood Bowl 3 mindössze néhány nappal a megjelenése után "Többnyire negatív" értékelést kapott a Steamen, a legtöbb játékos a fejlesztőket hibáztatta, amiért nem csiszolták még a játékot a megjelenés előtt.

Az először 2020-ban bejelentett Blood Bowl 3-at többször is elhalasztották a mostani dátum előtt és annak ellenére, hogy a játék hónapokkal a megjelenése előtt bétafázisban volt, a játékosok szerint nem sokat változott a visszajelzések irányába. A Cyanide azóta biztosította a rajongókat arról, hogy minden hibát és technikai problémát a lehető leghamarabb orvosolni fognak.

A fejlesztő azt is elárulta, hogy egy Steam-probléma miatt minden játékos tévesen a játék Brutal Editionjét kapta meg, függetlenül attól, hogy eredetileg milyen kiadást vásárolt. A kiadáshoz tartozó 1000 Warpstone-t, játékbeli valutát nem veszik vissza, de a kozmetikai tárgyakat igen, akik eredetileg nem a Brutal Editiont vásárolták meg.

Kitértek arra is, az a céljuk, hogy egy folyamatosan változó játék legyen és rengeteg megjelenés utáni tartalom is érkezik majd. "Nagy terveink és ambícióink vannak és ezek a kezdeti botladozások nem változtatnak ezen" - közölték.

Blood Bowl 3 mindössze néhány nappal a megjelenése után "Többnyire negatív" értékelést kapott a Steamen, a legtöbb játékos a fejlesztőket hibáztatta, amiért nem csiszolták még a játékot a megjelenés előtt.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Mert a kutyát nem érdekli...

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Majd csak megnyugszanak a kedélyek.

válasz erre

bekecs

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Nem egy AAA játék, ez megbocsátható.

válasz erre
Blood Bowl 3
11.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja