Negyedévente kapunk majd új tartalmat a Diablo IV-be

2023. április 12.
27.6911
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Diablo IV játékigazgatója, Joe Piepiora elárulta, hogy a készülő RPG háromhavonta kap majd "húsba vágó" sztoris tartalmat, a szezonális bérlettel együtt ezek a frissítések új funkciókhoz és játékmechanikákhoz lesznek kötve, miközben továbbfejlesztik a játék egyre növekvő világát.

A Game Informernek Piepiora megerősítette, hogy a játék története folytatódni fog az új szezonális tartalmakkal, amelyekhez fizetős és ingyenes bérletek is társulnak. A bővítések nagyobb mennyiségű tartalmat hoznak majd, mint amennyit a játékosok egy normál szezonban találhatnak, de ezek többletköltséget jelentenek majd.

A bejelentés rengeteg vitát váltott ki a Redditen és néhány rajongó aggodalmának adott hangot, hogy előfizetési díjat kell fizetni a folyamatos tartalomért. Bár a Blizzard biztosította a játékosokat, hogy a Diablo IV szezonjai ingyenesek lesznek és a prémium battle pass csak a kozmetikumokról szól, egyes játékosok aggódnak, hogy a jövőben fizetős sztori bővítéseket hoznak.
Diablo IV játékigazgatója, Joe Piepiora elárulta, hogy a készülő RPG háromhavonta kap majd "húsba vágó" sztoris tartalmat, a szezonális bérlettel együtt ezek a frissítések új funkciókhoz és játékmechanikákhoz lesznek kötve, miközben továbbfejlesztik a játék egyre növekvő világát.'>
2 hozzászólás

muki

1 éve, 14 napja

...jó drágán. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 14 napja

Már aki tolni fogja. Mert én azért még jó ideige nem szerzem be...

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja