Nagyot lendített az Atomic Heart a kiadó bevételein

2023. április 24.
23.8861
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Focus Entertainment friss bevételi jelentése szerint az Atomic Heart eladásainak és az elmúlt pénzügyi év során megjelent egyéb játékoknak köszönhetően a vállalat összbevétele 36 százalékkal nőtt az előző évhez képest.

A cég az előző, március 31-én véget ért pénzügyi évében 194,1 millió eurós (72 milliárd 962 millió forint) összbevételt ért el, a már említett mértékű növekedést hat nagy cím teljesítményének tulajdonították. Ezek közül négy játék is a naptári év során jelent meg, ez a felvásárolt Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, a Plague Tale: Requiem, a közös tulajdonú Evil West és az Atomic Heart.

Bár a jelentés nem tért ki részletesen az Atomic Heartre konkrétan, a siker nagy részét a cég alatt nemrég megjelent játékoknak tulajdonította. Figyelembe véve, hogy a címnek három hét alatt több mint 5 millió regisztrált játékosa volt, feltételezhető, hogy a 2022-2023-ban megjelent többi címmel együtt a játék is hozzájárult a kiadó rekordeladásaihoz.
Atomic Heart eladásainak és az elmúlt pénzügyi év során megjelent egyéb játékoknak köszönhetően a vállalat összbevétele 36 százalékkal nőtt az előző évhez képest.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 2 napja

Nyilván, ez volt a cél, gondolom.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 napja

Várható volt hogy így lesz.

válasz erre

muki

1 éve, 2 napja

Várható volt, amilyen hype-ot kapott.

válasz erre
Atomic Heart
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja